Cum cumpar

 

Comanda online

 

  1. Alege produsul dorit

Folositi meniul din partea de sus pentru a naviga prin lista de produse. Puteti sa optati pentru anumite criterii pentru a diminua cautarea dumneavoastra. In momentul in care ati gasi produsul cautat, va rugam sa apasati pe butonul Adauga in cos.

 

 

  1. Cosul de cumparaturi

Dupa ce ati adaugat in cos produsul/produsele dorite, apasati pe cosul cu produse din partea de sus a site-ului pentru a naviga spre pagina de comanda (Cosul de cumparaturi). In aceasta etapa puteti introduce un cod de reducere (daca aveti), sa actualizati cantitatea dorita, sa eliminati un produs sau sa continuati cumparaturile. In momentul in care ati finalizat orice modificare dorita, apasati butonul Finalizeaza Comanda.

 

 

  1. Finalizare comanda

In aceasta etapa va trebui sa completati urmatoarele date:
– Datele de contact si date de facturare: informatii necesare trimiterii coletului catre dumneavoastra.
– Metoda de livrare: alegeti una dintre optiunile pe care vi le punem la dispozitie pentru a intra in posesia produselor comandate.
– Metoda de plata: alegeti una dintre modalitatile de plata pe care vi le punem la dispozitie.
– Mesaj: daca aveti o informatie suplimentara de oferit va rugam sa o completati in campul aferent.
Dupa ce ati completat campurile necasare apasati butonul Finalizare comanda.

Atentie!

 Va rugam sa verificati cu atentie datele inscrise in formular. FABRICA SERV SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile sau informatiile eronate transmise.

O comanda este incheiata cu succes cand veti primi pe e-mail confirmarea de primire aferenta comenzii dumneavoastra cu mesajul Confirmare comanda. Produsele sunt valabile in limita stocului disponibil de la data la care a fost inregistrata comanda. Va rugam, ca in acest termen, sa confirmati toate detaliile legate de livrare cu unul dintre consultantii nostri de vanzari. Rezervarea produselor se confirma de catre consultantul de vanzari alocat, iar procesarea comenzilor se face in ordinea in care au fost inregistrate.

 

 

Comanda telefonica

 

Un agent de vanzari AerNeconditionat.ro va prelua comanda dumneavoastra la unul dintre numerele noastre de telefon de luni pana vineri intre orele 09:00 – 21:00 si sambata intre orele 09:00-19:00.

Telefon: 0799733963